Risi Mulla Jakupi
Melodia & teksti : Adem Ramadani Audio Studio: Artan Kastrati Vokal përcjellës: Ylber Aliu Kor: Adnan Daci, Bekim Dehari dhe Agim Ajrullahu 12.08.2016 Adem Ramadani
Zvogëlo shkronjat Zmadho shkronjat
Shtoni në: Add to Facebook Facebook | Add to Windows Live Windows Live | Digg this story Digg | Add to Yahoo MyWeb Yahoo MyWeb        

Komenti juaj  
Emri:


Emaili:


Mesazhi:
Komentet e vizitorëve